ГоловнаПерейти на головну сторінку Техніка, обладнання Мобільні пристрої

Архів оголошень: Захищений смартфон Discovery V5

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 06.02.2014
Захищений смартфон Discovery V5, фото 1
Опис пропозиції:
DISCOVERY V5 - пылезащишенный, ударостійкий і водонепроникний смартфон.
Він має рівень IP67, один з найкращих серед стільникових телефонів свого сигмента.
IP67 - це надійний захист від пилу, а так само гарантія того, що пристрій, перебуваючи під водою глибиною 1 метр протягом близько 30 годин, буде залишатися працездатним.
Операционнная система Android дозволяє повною мірою користуватися мультимедійними можливостями смартфона V5, перегляд сайтів в інтернеті через 3G або WiFi. Версія операційної системи встановленої на V5 - Android 2.3.6. Для голосового дзвінка виробник розробив новий механізм, званий S-Voice для трансляції найкращої якості переданого голосу. У комплекті поставляється досить потужний акумулятор на 1800 маг ємності для пристрою з екраном 3,5 дюйма. V5 також обладнаний двома камерами.
Даний смартфон підійде людям, які ведуть рухливий спосіб життя, це відмінний пристрій допомагає в роботі і сприяє безмежного спілкування та розваг.
Від: Іван
На сайті з: 05 лютого 2014 р.
Ціна:
900

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Захищений смартфон Discovery V5 або переглянути подібні оголошення в розділі Мобільні пристрої. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.