ГоловнаПерейти на головну сторінку Квартири Івано-Франківськ Нерухомість Івано-Франківськ Квартири Івано-Франківськ

Архів оголошень: Оренда 3-х кімнатної квартири євроремонтом

Інше
Тип: Приватне
Додано: 08.04.2015
Оренда 3-х кімнатної квартири євроремонтом, фото 1
Опис пропозиції:
Трьохкімнатна сімейна квартира площею 91 м2 по вул. Коновальця між базарчиком та дитячою лікарнею поруч новозбудована церква. У квартирі 29.12.14 року закінчений євроремонт, індивідуальне опалення, вмонтована уся техніка: холодильник,пральна машина,мікрохвильова,телевізор,духовка, газова плита та інша техніка. Є своя кладова, встановлений підігрів підлоги в кухні , ванній ,коридорі, підлога з плитки та натурального дерева ялини-що є екологічно чистим та збереже здоров'я ваше та ваших дітей. Встановлені меблі: в дитячій - розкладний диван...,в спальні двоспальне ліжко, тумби,в вітальній розкладний величезний диван, стінка, дві величезні шафи купе, вітальня., столи, уся сантехніка.
Квартира в якій ремонт зроблено власниками для себе і тому усі матеріали та товари куплено гарної якості та за високою ціною, про те заплановано здавати в оренду з початку січня 2015 року. В квартирі іще ніхто не жив-можливо ви станете першими жителями. РЕМОНТ ЗАКІНЧЕНИЙ ПОВНІСТЮ. Здам на довгий термін.
Від: Михайло
На сайті з: 10 березня 2015 р.
Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Ціна:
400$

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Оренда 3-х кімнатної квартири євроремонтом або переглянути подібні оголошення в розділі Квартири Івано-Франківськ. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.