ГоловнаПерейти на головну сторінку Послуги Інформаційні послуги

Архів оголошень: Віза в США

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 22.09.2015 о 20:35:58
Віза в США, фото 1
Опис пропозиції:
Для отримання американської візи необхідно звернутися до фахівців, інакше, Вам можуть відмовити у візі в посольстві США, що створить серйозні перешкоди при повторній спробі отримати американську візу. Ми знаємо всі тонкощі і нюанси в роботі з американським посольством.
Допоможемо зібрати всі необхідні для цього документи і ретельно підготуватися до співбесіди в посольстві. Більш того, оплата за наші послуги надається лише за фактом здобуття Вами візи в США, тобто ми безпосередньо зацікавлені в тому, щоб Ви отримали американську візу. Ми допоможемо Вам ефективно підготуватися до подачі документів і в результаті Ви її обов'язково отримаєте.
Наша допомога полягає не лише в консультації, але і в оформленні і заповненні всіх документів і анкет, необхідних для відкриття візи.
Всі типи віз в США: гостьова віза, туристична віза, бізнес-віза, учбова(студентська) віза, релігійна віза, віза по обміну. Бронювання готелів. Допомога з проходженням стажування та пошуку працедавця. Імміграція в США. Отримання статусу біженця
380977183288 Сніжанна
Від: Сніжанна
На сайті з: 22 вересня 2015 р.
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Віза в США або переглянути подібні оголошення в розділі Інформаційні послуги. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.