ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Нерухомість Польща Нерухомість Польща Інше - Нерухомість Польща

Архів оголошень: Купити готель в Польщі повністю обладнана.

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 23.11.2015 о 20:15:43
Купити готель в Польщі повністю обладнана., фото 1
Опис пропозиції:
Готель
Що відрізняє нас - розмір і простір
- Новий вимір у сфері гостинності
- 6-акрів парку садиби
- особняк
- зерносховище таГотель.
Розташування на околиці міста Жешув, в центрі Підкарпатті, недалеко від міжнародного аеропорту Жешув - Jasionka біля перетину автомобільних доріг Барвінок - Люблін і А-4, роблять його ідеальним місцем в Бещади, України, Словаччини.
Прямий околиці Лісового Сандомир, Плато Dynowskie, Бещади, тиша і зелень історичний парк чакр (місце сили) є гарантією того, що - те, що вам найбільше потрібно сучасній людині - відродження життєвих сил.
Для пропонуємо нашим гостям:
40 двокімнатних апартаментів / стандарт 50 м2, вітальня і робоча зона з каміном, LCD, окремою спальнею оснащені РК-телевізором і обробленою мармуром ванною кімнатою з Непорогових душ /. Дизайн і обстановка - це тонке шлюб стильних меблів з екзотичних порід дерева і сучасного комфорту.
Розкіш і зручність за доступною ціною.
Ми пропонуємо 220 ліжок у всьому комплексі

Поряд з палацом, в одному з парку - він знаходиться трактир в суді - з відмінним регіональної кухні, Карпат та угорською.
Від: Benewiat
На сайті з: 31 жовтня 2015 р.
Rzeszуw
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Купити готель в Польщі повністю обладнана. або переглянути подібні оголошення в розділі Інше - Нерухомість Польща. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.