ГоловнаПерейти на головну сторінку Різне Різне-інше

Архів оголошень: Відповіді на тестові питання, тести конкурсу на державну службу 2017

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 08.04.2017 о 17:19:23
Відповіді на тестові питання, тести конкурсу на державну службу 2017, фото 1
Опис пропозиції:
Відправлю на Вашу електронну пошту 3 файли:
1.Тести, усі 400 питань по порядку, згідно з переліком на офіційному сайті Нацдержслужби, з 4ма варіантами відповідей. Правильна відповідь позначена, а також вказаний номер статті, який підтверджує її достовірність. Питання і варіанти відповідей, які були змінені, указані у старій і новій редакції (як на першому скріншоті).
2. Відповіді у фарматі "1 питання - 1 відповідь" - усі 400 питань по порядку, згідно з переліком на офіційному сайті Нацдержслужби. Під кожним питанням надана лише одна правильна відповідь з посиланням на відповідну статтю Закону, яка підтверджує її достовірність (як на другому скріншоті).
У цьому файлі відмічені всі питання і відповіді, що змінювались зазначена і стара і нова редакція таких змін. Також зазначені інші особливості деяких питань, на які особливо варто звернути увагу.
3. Програму самоперевірки, яка дублює умови самого тестування на конкурсі, тобто при кожному запуску програми необхідно відповісти на 40 випадкових питань з 400 за 40 хвилин.
Програма містить усі 400 питань, при кожному тестуванні вона сама обирає 40 випадкових питань з поміж цих 400 і по закінченню 40 хвилин, або коли Ви відповісте на останнє запитання, програма покаже результат. Проходити пробне тестування можна будь-яку кількість разів.
Детальну інформацію і відеоогляд усіх цих файлів можна подиитись на сайті
Від: Олександр
Ціна:
150

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Відповіді на тестові питання, тести конкурсу на державну службу 2017 або переглянути подібні оголошення в розділі Різне-інше. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.