ГоловнаПерейти на головну сторінку Робота Вакансії

Архів оголошень: ОФІЦІЙНА РОБОТА В СИСТЕМНІЙ ГАСТРОНОМІЇ НА ТЕРИТОРІЇ НІМЕЧЧИНИ

Інше
Тип: Приватне
Додано: 17.11.2017 о 21:04:28
ОФІЦІЙНА РОБОТА В СИСТЕМНІЙ ГАСТРОНОМІЇ НА ТЕРИТОРІЇ НІМЕЧЧИНИ, фото 1
Опис пропозиції:
Вимоги: високий рівень знання німецької мови (не нижче В1), досвід роботи не обов'язковий, але вітається, без проблем зі здоров’ям, без судимостей, наявність дійсного закордонного паспорта, готовність перебувати в Німеччині як мінімум 1 рік, жінки та чоловіки віком від 18 до 45 років.
Умови роботи: Робота повністю легальна та підтверджена необхідними реквізитами Федеральної біржі праці! Після співбесіди з роботодавцем (телефоном) останній підписує для Вас трудовий контракт, завіряє його в Федеральній біржі праці, а оригінал пересилає в Україну. Ми допомагаємо у зборі решти документів та відкритті робочої візи. В залежності від рівня володіння німецькою пропонується два різновиди вакансій: касири та кухарі в системній гастрономії (це заклади швидкого харчування типу McDonald's, Burger King, SubWay та ін.). Німецьке трудове законодавство суворо регулює трудові відносини, тому робітники працюють за 9-годинним трудовим графіком з 0,5-годинною обідньою перервою, не більше 5 днів на тиждень. Загальний часовий виробіток складає близько 40?45 годин в тиждень (відповідно 160?180 годин в місяць). Прийнята на загальнофедеральному рівні мінімальна погодинна оплата праці з 01.01.2017 складає 8,84 євро (1498 євро в місяць). Крім того, до зарплати сумуються надбавки у вигляді нічних змін (15 % від погодинного окладу), а також за роботу у вихідні чи святкові дні. Роботодавець забезпечує житлом (вартість складає близько 200 євро) та надає безкоштовне харчування під час робочих годин.
За більш детальною інформацією звертайтеся в приват чи телефонуйте: 0667178806 (Ігор Олегович).
Від: Ігор Олегович
Ціна:
1498 Євро

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком ОФІЦІЙНА РОБОТА В СИСТЕМНІЙ ГАСТРОНОМІЇ НА ТЕРИТОРІЇ НІМЕЧЧИНИ або переглянути подібні оголошення в розділі Вакансії. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.