ГоловнаПерейти на головну сторінку Вакансії Кам'янець-Подільський Робота Кам'янець-Подільський Вакансії Кам'янець-Подільський

Архів оголошень: Працевлаштування в Ізраїлі: доморобітниці

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 07.11.2019 о 13:12:11
Працевлаштування в Ізраїлі: доморобітниці, фото 1
Опис пропозиції:
Працевлаштування за кордоном.
Потрібні домробітниці в Ізраїль.
Потрібні домробітниці в сім'ї в Ізраїль. Умови роботи : 6 днів на тиждень , вихідний за домовленістю , проживання в будинку в сім'ї в окремій кімнаті , харчування за рахунок сім'ї.
Обов'язки : прибирання в будинку і підтримання чистоти , прасування, прання, можливо приготування простий їжі на прохання родини . вимоги : -жінки до 50 років; -трудолюбиві ; -досвід роботи бажаний ;
-фізично активні ; -без хронічних захворювань і шкідливих звичок . Заробітня плата висока- від 1800 дол/міс.(чистими).В аеропорті роботодавець зустрічає.

Необхідні документи та виїзд: -закордонний паспорт; -діє безвізовий режим, виліт(тур) оплачується самостійно, після співбесіди.
Працевлаштовуємо без передоплати в Україні-оплата за працевлаштування здійснюється в Ізраїлі з першої зарплати один раз. Працюємо напряму з роботодавцями Ізраїлю, легалізація та контрактний річний договір-віза В-1 річна.
Телефонувати з Пн-Пт з 10:00 до 17:00год.,субота,неділя-вихідні. Прийомні дні для співбесіди: понеділок,середа,п'ятниця з 10:00 до 14:00 год. Івано-Франківськ
Від: робота
Каменец - Подольский, Хмельницька область
Ціна:
Новый
Стан: Інше - Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Працевлаштування в Ізраїлі: доморобітниці або переглянути подібні оголошення в розділі Вакансії Кам'янець-Подільський. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.