ГоловнаПерейти на головну сторінку Земельні ділянки Івано-Франківськ Нерухомість Івано-Франківськ Земельні ділянки Івано-Франківськ

Архів оголошень: Земельна ділянка в с. Березівка

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 19.07.2018 о 17:59:01
Земельна ділянка в с. Березівка, фото 1
Опис пропозиції:
Продається приватизований земельний участок разом з побудованим на ньому цегляним будинком, загальною площею 12,43 соток землі, та будинок 25,6 кв.м. в центрі села Березівка Тисменецького району Івано-Франківської обл., 100м. від центральної дороги на Надвірну, з хорошим заїздом, на обжитій вулиці, з двох боків є сусіди. Поруч знаходяться всі комунікації, світло, вода, газ. Є невеликий садок з яблунями та сливами. При невеликому вкладанні грошей будинок придатний для проживання, або ідеально підійде під дачу, також чудове місце для будівництва. Будинок має свій реєстраційний номер в сільській раді, можна прописатися. Відстань до початку Івано-Франківська 5,8 км., до центру міста 9км.
Від: Василь
Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Ціна: 340000 грн.
Можливий торг

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Земельна ділянка в с. Березівка або переглянути подібні оголошення в розділі Земельні ділянки Івано-Франківськ. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.