ГоловнаПерейти на головну сторінку Сад і город Кропивницький Різне Кропивницький Сад і город Кропивницький

Архів оголошень: Гербіцид Елюміс 20 л ціна вказана за л.

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 15.04.2019 о 15:15:39
Гербіцид Елюміс 20 л ціна вказана за л., фото 1
Опис пропозиції:
Селективний комбінований гербіцид для боротьби з однорічними та багаторічними злаковими та дводольнимим бур’янами у посівах кукурудзи Елюміс 105 OD, о. д.

Вміст діючої речовини............ 30 г/л нікосульфурону; 75 г/л мезотріону Хімічна група .................................Сульфонілсечовини, трикетони
Препаративна форма.....................Олійна дисперсія
Клас токсичності Класифікація ВООЗ: ..........III
Упаковка..............20 л

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ

* Широке вікно застосування — 2–8 (10) листків культури
*Повний контроль широкого спектру однорічних і багаторічних злакових та дводольних бур’янів
*Контроль ваточника сирійського
*Попереджує появу кількох наступних хвиль дводольних бур’янів завдяки ґрунтовій дії
*Відсутність фітотоксичності на культуру навіть за умови пізнього внесення
* Покращена формуляція — не потребує додавання сурфактантів

Механізм дії:

Нікосульфурон – поглинається листками та стеблами бур’янів, інгібує поділ клітин шляхом блокування ферменту ALS (ацетолактатсинтетази), що приймає участь у синтезі основних амінокислот. Бур’яни швидко припиняють ріст і конкуренцію з культурою, через тиждень приймають червонуватий відтінок і поступово повністю гинуть (приблизно через три тижні). Мезотріон інгібує фермент HPPD (пі-гідроксифеніл-піруват дегідрогеназу), який приймає участь у перетворенні тирозинової кислоти у пластохінони. Останні є важливим елементом синтезу каратиноїдів. Ці сполуки, у свою чергу, розширюють спектр поглинання хлорофілу до інфрачервоного, таким чином мезотріон є інгібітором фотосинтезу. Бур’яни швидко припиняють фотосинтез, втрачають зелений колір й гинуть. Мезотріон також має пролонговану ґрунтову дію. (Здатний ґрунтово контролювати появу декількох наступних хвиль однорічних дводольних бур’янів).

Приготування та норми витрати робочого розчину:

Технологічне обладнання: для обробки культур рекомендуються тракторні обприскувачі. Обладнання для обприскування повинно бути ретельно відкаліброване перед використанням з урахуванням швидкості пересування обприскувача, швидкості подачі розчину і рівномірності його розподілу. Відрегулюйте об’єм робочої рідини. Заповнити ? баку обприскувача чистою водою; увімкнути режим розмішування, відміряти необхідну кількість Елюміс 105 OD, МД і вилити в бак обприскувача. Додати решту води до заданого об`єму, продовжуючи розмішувати розчин до забезпечення однорідності розчину. При заповненні баку обприскувача шланг, що подає воду, повинен бути вище рівня води для уникнення зворотного всмоктування препарату. Норма витрати робочого розчину – 250-300 л/га. Приготований розчин необхідно використати протягом доби.

Спосіб використання:

Технологія обприскування: до початку строків захисних робіт відкалібрувати та настроїти обприскувач. Обприскування проводиться при швидкості вітру не більше як 5 м/сек, щоб не допустити зносу на сусідні культури. Щоденно по закінченні обприскування ретельно промивають бак, магістральні трубопроводи та наконечники чистою водою.
Від: Алексей
На сайті з: 20 березня 2019 р.
Кропивницкий, Кіровоградська область
Ціна:
31 USD
Стан: Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Гербіцид Елюміс 20 л ціна вказана за л. або переглянути подібні оголошення в розділі Сад і город Кропивницький. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.