ГоловнаПерейти на головну сторінку Освіта та навчання Луцьк Послуги Луцьк Освіта та навчання Луцьк

Архів оголошень: Курси польської мови ІМ

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 25.04.2021 о 21:18:23
Опис пропозиції:
Навчання ведуть професійні викладачі польських університетів. Пропонуємо вам пройти цікаві курси польської мови в Луцьку разом із нашим центром “ІМ-іноземна мова”. Так як наш головний офіс знаходиться у Луцьку, ви можете обрати не лише курс, а й спосіб навчання – онлайн або навчання у комфортному класі з сучасним обладнанням.
Що я, як клієнт отримаю: Знання польської мови на рівні А1, А2,В1, В2, С1, С2 в залежності від вибраного рівня за міжнародними стандартами.
Хто мене навчатиме: Викладачі польських університетів (спеціалісти професіонали з викладання польської мови).
Хто та що підтвердить мій рівень знань польської після проходження курсів: Державний Сертифікат Республіки Польща на рівні В1, В2, С1, С2 для дорослих та дітей. Документ видається Міністерством освіти Польщі.
Гарантія якості навчання: Inozemna Mowa – офіційний центр вивчення та сертифікації польської мови за кордоном (Ліцензія Міністерства освіти Республіки Польща 3/DWM/2017).
Де я можу скористатися цим документом у світі: Документ дійсний в усіх країнах світу у всіх сферах життєдіяльності: країни ЄС, США, Японія, Китай, інші. Дійсність сертифікату у світі гарантується Республікою Польща.
Термін дії Сертифікату та де я можу ним скористатися у Польщі: Пожиттєвий. Використовується при ступі у польські ВНЗ, для отримання польського громадянства (обов’язковий) та кваліфікованої робота у Польщі (лікарі, викладачі, інженери, медичні працівники і т.п.).
Від: Сергій
Луцьк, Волинська область
Ціна: 100 грн.
Стан: Хороший -

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Курси польської мови ІМ або переглянути подібні оголошення в розділі Освіта та навчання Луцьк. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.