ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Архів оголошень: Боротьба з ухиленням від сплати податків

Інше
Тип: Приватне
Додано: 23.08.2019 о 10:49:18
Боротьба з ухиленням від сплати податків, фото 1
Опис пропозиції:
З початку року співробітники податкової міліції фіскальної служби Запорізької області викрили 59 злочинів у сфері економіки. За фактами ухилення від сплати податків і зборів в особливо великих розмірах розпочато 21 кримінальне провадження. До суду направлено 20 кримінальних проваджень, у тому числі 17 – з обвинувальним актом, три – для звільнення осіб від кримінальної відповідальності у зв'язку з повним відшкодуванням збитків на загальну суму 9,1 мільйона гривень. Крім того, оперативники ліквідували діяльність "конвертаційного центру" міжрегіонального характеру та "центру мінімізації митних платежів". За результатами відпрацювання цих незаконних організацій та фіктивних суб’єктів господарювання стягнуто 14,2 мільйона. За фактами легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом викрито 2 злочини. За одним кримінальним провадженням на майно підозрюваного накладено арешт на загальну суму 5,8 мільйона.
У сфері державних закупівель виявлено шість фактів порушення законодавства. У ході перевірок до бюджету нараховано 5 мільйонів. У рамках операції "Акциз" ліквідовано діяльність п'яти "підпільних цехів", які спеціалізувалися на виробництві алкогольного фальсифікату та спирту. Із незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на загальну суму 31,4 мільйона гривень. Згідно із судовими рішеннями конфісковано продукції загальною вартістю на суму 2,6 мільйона. Головне управління ДФС у Запорізькій області.
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Боротьба з ухиленням від сплати податків або переглянути подібні оголошення в розділі Інше - Бізнес Запоріжжя. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.