ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Архів оголошень: Розвиток міжнародної торгівлі. Митна статистика

Інше
Тип: Приватне
Додано: 08.10.2019 о 12:18:04
Розвиток міжнародної торгівлі. Митна статистика, фото 1
Опис пропозиції:
У січні-вересні 2019 року запорізькі суб'єкти господарювання спрямували до державного бюджету 5 мільярдів 60 мільйонів митних платежів. У вересні експортери та імпортери перерахували 308,5 мільйона гривень. Із загальної суми, сплаченої за дев'ять місяців, понад 75 відсотків забезпечили промислові підприємства регіону, які оформлювали поставки для використання у виробничих процесах. Від суб'єктів невиробничих галузей надійшло близько 25 відсотків.
Найбільші митні платежі припали на такі групи товарів: машини, устаткування та транспорт – 36 відсотків, паливно-енергетичні товари – 26 відсотків, метали та вироби з них – 12 відсотків, продовольчі товари та продукція сільського господарства – 9 відсотків, мінеральні продукти – 7 відсотків, продукція хімічної промисловості – 7 відсотків. Запорізька митниця ДФС
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Розвиток міжнародної торгівлі. Митна статистика або переглянути подібні оголошення в розділі Інше - Бізнес Запоріжжя. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.