ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Архів оголошень: Запорізькі підприємства спрямували до місцевих бюджетів майже 67 мільйонів гривень податку на прибут

Інше
Тип: Приватне
Додано: 14.07.2020 о 09:25:53
Запорізькі підприємства спрямували до місцевих бюджетів майже 67 мільйонів гривень податку на прибут, фото 1
Опис пропозиції:
У першому півріччі підприємства, організації і установи регіону сплатили до місцевих бюджетів 66 мільйонів 907 тисяч гривень податку на прибуток, що на 28 тисяч більше ніж торік (без показників великих платників, які обслуговуються в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС). Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.
Податок на прибуток залишається серед основних джерел доходів бюджетів області. Так, до скарбниці м. Запоріжжя надійшло – 48,7 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 6,2 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 3,2 мільйона, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – понад 2,5 мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 1,2 мільйона, Запорізького району – більш ніж мільйон гривень тощо.
Всього у Запорізькій області станом на початок липня на обліку перебувало 955 платників податку на прибуток.
Податок, основна ставка якого становить 18 відсотків, нараховується платником самостійно на базу оподаткування – прибуток із джерелом походження як з України, так і за її межами.
Нагадаємо, 10 серпня 2020 року – останній календарний день подання податкової декларації з податку на прибуток за І півріччя 2020 року.
Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Запорізькі підприємства спрямували до місцевих бюджетів майже 67 мільйонів гривень податку на прибут або переглянути подібні оголошення в розділі Інше - Бізнес Запоріжжя. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.