ГоловнаПерейти на головну сторінку Освіта та навчання Київ Послуги Київ Освіта та навчання Київ

Архів оголошень: Курси бухгалтерів, підприємців, 1С 8.3 Київ Біла Церква Фастів та Онлайн

Інше
Тип: Приватне
Додано: 04.08.2020 о 15:57:48
Курси бухгалтерів, підприємців, 1С 8.3 Київ Біла Церква Фастів та Онлайн, фото 1
Опис пропозиції:
Курс "Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з 1С 8.3 + головний бухгалтер" підходить для тих, хто хоче оволодіти професією бухгалтера, хто навчається на економіста, фінансиста, а також для підвищення кваліфікації бухгалтерів, керівників, підприємців. В цьому курсі вас навчать реєструвати підприємства та підприємців(ФОП), пояснять ази бухгалтерії, навчать працювати в 1С 8.3., навчать оформлювати працівників, нараховувати, виплачувати заробітну плату, перераховувати податки, купувати, реалізовувати товари, надавати послуги, формувати звітність.

Курс бухгалтерського обліку в комплексі з 1С 8.3 - це комплексне навчання бухгалтерії та професії бухгалтера в программі 1С 8.3. Дуже велика кількість практичних занять. Всі ази бухгалтерського обліку пояснюють на практичних прикладах. В курсі розглядається діятельність підприємства на загальній системі оподаткування, платника ПДВ і діятельність ФОП на єдиному податку.

На наших курсах бухгалтерів ви оволодієте бухгалтерськими програмами, ознайомитеся з новинами в законодавстві, підвищите свій рівень кваліфікації. Наші викладачі -практики з великим досвідом роботи навчать Вас розуміти бухгалтерії. Курс викладається українською мовою з великою кількістю практичних занять

Всім слухачам видається лекційний матеріал, навчальна версія програми 1С 8.3 + методичка по 1С 8.3.

Якщо Ви бухгалтер,економіст,менеджер,працівник складу,фінансист,лікар,керівник,підприємець,студент,випускник навчального закладу ,то цей курс саме для Вас . Все від реєстрації до подачі звітності підприємств,підприємців на різних системах оподаткування в курсі "Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з 1С 8.3+головний бухгалтер".

Курси бухгалтера з нуля в комплексі з 1С 8.3 + головний бухгалтер - це самий популярний курс в навчальному центрі Пульс. Після цього курсу вільно працюєте в 1С 8.3, розбираєтеся в бухгалтерських проводках, складаєте звітність.

З травня 2020 проводиться також навчання Онлайн - курси бухгалтерів Онлайн . Курс проводиться аналогічно навчанню в аудиторіях.
Від: Навчальний центр Пульс-курси бухгалтерів
Київ, Київська область
Ціна: 6500 грн.
Стан: Ідеальний - Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Курси бухгалтерів, підприємців, 1С 8.3 Київ Біла Церква Фастів та Онлайн або переглянути подібні оголошення в розділі Освіта та навчання Київ. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.