ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Архів оголошень: На Запоріжжі підпільно "замішували" сотні кілограмів тютюну для кальянів

Інше
Тип: Приватне
Додано: 03.09.2020 о 09:50:15
Опис пропозиції:
Слідчі та оперативні співробітники ГУ ДФС у Запорізькій області у взаємодії з працівниками оперативно-розшукового підрозділу Державної прикордонної служби України під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області під час розслідування кримінального провадження виявили "підпільний" цех з незаконного виготовлення тютюнових виробів (сумішей для кальянів).
Встановлено, що мешканець м. Запоріжжя організував і протягом 2020 року здійснював кустарне виготовлення тютюнових сумішей, які реалізовував шляхом введення в оману споживачів з використанням створених акаунтів у месенджерах "Viber", "WatsApp" тощо. Також через два спеціалізовані магазини разом з незаконно виготовленою продукцією реалізовувалися тютюнові суміші імпортного виробництва без марок акцизного податку України встановленого зразка.
Під час оглядів за місцями виробництва та збуту тютюнової продукції вилучено кустарно виготовлені тютюнові суміші у кількості 203 кг, суміші для кальянів без марок акцизного податку України, ввезені на митну територію України поза митним контролем у кількості 851 кг, обладнання, сировину для виготовлення і пакування тютюнової суміші загальною вартістю 3 мільйони 260 тисяч гривень, чорнові записи щодо незаконного збуту.
Розслідування триває, вживаються заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до незаконного обігу підакцизних товарів. Планується призначити експертизу вилучених речовин.Головне управління ДФС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком На Запоріжжі підпільно "замішували" сотні кілограмів тютюну для кальянів або переглянути подібні оголошення в розділі Інше - Бізнес Запоріжжя. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.