ГоловнаПерейти на головну сторінку Вакансії Краків Робота Краків Вакансії Краків

Архів оголошень: РОБОТА НА ВИРОБНИЦТВІ ВАЛЕО

Інше
Тип: Приватне
Додано: 09.09.2020 о 15:07:36
Опис пропозиції:
На підприємство яке знаходиться в м. Хжанув/ Chrzanów (15-20 km від Кракова) і займається виготовленням ліхтарів на автомобілі (фари та освітлювальні прилади). Потрібні працівники (Чоловіки і Жінки. Віковий діапазон між 18 – 50.

Завдання працівників:
Обслуга різноманітних пресів зокрема втрискарочних, а також обладнання для склеювання та автомотичної обробки ліхтарів.
Контроль якості на різних етапах виробництва. Працівники повинні бути мотивовані та готові вийти до праці в вихідний день. Кожен працівник повинен мати хороший зір або окуляри.

Організація підприємства:
Приміщення підприємства теплі. Можливість користування з їдальні (автомати с кавою, чаєм, солодощами, мікрохвильова піч). Перерва на обід – 20 - 30 хв.

Графік роботи:
На підприємстві діє наступний графік роботи: з 6. 00 – 14.00; 14.00- 22.00; 22.00-6.00. Система бригадна - (вихідний день може бути як в cуботу, неділю так і серед тижня.

Проживання:
За власний кошт.

Довіз до роботи:
Довіз до місця праці – в залежності від локалізації житла, працівник буде добиратись пішком до праці (2-3 км) або автобусом . Наша агенція прикладає максимум зусиль, щоб знайти житло поблизу підприємства (всі працівники доходять до підприємства пішком або купують проїзні квитки.

Продовження терміну перебування на території Польщі:
Агенція Manpower зацікавлена, щоб наші працівники зостались на території Польщі як можна довше. В зв’язку з цим ми допомагаємо в виготовлені Карт Побуту (виготовлення карти Побуту триває від 6-9 місяців), а також робимо Запрошення для наступного приїзду наших працівників та їх родин.

*Обов 'язкoм є реєстрація номеру PESEL, а також зареєстрування лікарнної карти у найближчому Державному Медичному Закладі!

Наші контакти:
Моb, viber +48 668 895 921
Рівень зарплати за місяць: від 24 001 грн. до 27 000 грн.
Сфера діяльності: Виробництво
Від: Вікторія
Краків, Польща
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком РОБОТА НА ВИРОБНИЦТВІ ВАЛЕО або переглянути подібні оголошення в розділі Вакансії Краків. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.