ГоловнаПерейти на головну сторінку Спорттовари і обладнання Київ Товари Київ Спорттовари і обладнання Київ

Архів оголошень: Новий еспандер эспандер кистьовий гумовий

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 20.10.2020 о 09:17:27
Новий еспандер эспандер кистьовий гумовий, фото 1
Опис пропозиції:
Характеристики:
зовнішній діаметр - 70 мм,
внутрішній діаметр - 35 мм,
навантаження - 15 кг
матеріал - гума
колір чорний, темно синій.
упаковка - поліетиленовий пакет
вага в упаковці - 0,047 кг

Кистьові еспандери призначені як для розминки і тренування м'язів кистей і пальців, так і для і відновлення після травм. Висока якість гуми забезпечує м'якість і рівномірність стиснення еспандера на всьому діапазоні робочого навантаження.
Поверхня еспандера гладка, що забезпечує додатковий комфорт під час тренування, при цьому еспандер не ковзає в руці. А за рахунок маленького ваги цей еспандер завжди можна брати з собою.
Багато спортсменів в силових видах спорту і єдиноборствах приділяють велику увагу обсягом м'язів, силі і швидкісним характеристикам, і часто забувають про силу хвата. Особливо важко доводиться пауерлифтерам, бодібілдерам і воркаутери:
непідготовлені кисті стають гальмом при переході на новий рівень навантажень. Даний еспандер активно використовується практично у всіх видах спорту: силових єдиноборствах, воркаут, боротьбі і боксі, тенісі, альпінізмі, хокеї і ін.
Це по-справжньому жорсткий кистьовий еспандер аматорського рівня. Далеко не кожен здатний стиснути його повністю, не займаючись постійно тренуванням хвата. Якщо ви його стискаєте і тримаєте 10 хвилин, то у Вас сильний хват.
0/92
Від: Євген
Київ, Київська область
Ціна: 30 грн.
Стан: Ідеальний - Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Новий еспандер эспандер кистьовий гумовий або переглянути подібні оголошення в розділі Спорттовари і обладнання Київ. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.