ГоловнаПерейти на головну сторінку Земельні ділянки Івано-Франківськ Нерухомість Івано-Франківськ Земельні ділянки Івано-Франківськ

Архів оголошень: Продається земельна ділянка площею 0,1652 га в селі Ямниця

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 04.11.2020 о 22:13:09
Опис пропозиції:
Продається земельна ділянка, площею 0,1652 га в с.Ямниця,вул.Смицнюка,88,Тисменицького району,Івано-Франківської області, попри асфальтовану дорогу, всі комунікації на ділянці. Дуже хороше розташування.До Івано-Франківська-8 км.На земельній ділянці розташований старий будинок (під знос),літня кухня (під знос),підвал, діюча криниця. Район новобудов, кругом проживають сусіди.Незабаром повинна бути міська каналізація.Хороша ціна (менше 1200 доларів за сотку землі+хороший торг)за таку площу так що телефонуйте. Решта деталей та фото (Viber,Whatsapp)за телефоном,відповім на всі питання.Реальним покупцям дуже хороший торг з врахуванням частини вартості зносу будівель.МОЖЛИВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ.
Призначення ділянки: Під індивідуальне будівництво
Від: Ярослав Гірняк
На сайті з: 04 листопада 2020 р.
Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Ціна:
19 000 USD

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Продається земельна ділянка площею 0,1652 га в селі Ямниця або переглянути подібні оголошення в розділі Земельні ділянки Івано-Франківськ. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.