ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Архів оголошень: Керівник податкової служби Запорізької області Роман Афонов не телефонує платникам: будьте пильними

Інше
Тип: Приватне
Додано: 19.02.2021 о 09:20:53
Керівник податкової служби Запорізької області Роман Афонов не телефонує платникам: будьте пильними, фото 1
Опис пропозиції:
Останнім часом в Запорізькій області активізувалися не чисті на руку ділки, які ошукують представників бізнесу, користуючись новітніми телекомунікаційними розробками. Шахраї, представляючись керівником податкової служби регіону Романом Афоновим, виманюють у бізнесменів кошти.
Шановні підприємці, Головне управління ДПС у Запорізькій області взаємодіє з платниками тільки у законний спосіб. Наше з вами спілкування може відбуватися в різних форматах – особисто, поштою, он-лайн, телефоном. Однак в жодному з цих випадків вам не буде телефонувати ані керівник служби, ані його заступники. Тим більше, предметом обговорення не може бути переведення коштів.
Тож, будьте обережними та критично ставтеся до «прохань» псевдоподатківців. У разі надходження подібних звернень, одразу ж повідомляйте правоохоронні органи.
Якщо ж маєте сумніви щодо правомірності дій працівників податкової служби Запорізької області, телефонуйте до відділу з питань запобігання та виявлення корупції за номером: (061) 219-05-21.

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Керівник податкової служби Запорізької області Роман Афонов не телефонує платникам: будьте пильними або переглянути подібні оголошення в розділі Інше - Бізнес Запоріжжя. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.