ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Боротьба із нелегальними заправками та недопущення аграрного рейдерства: діалог керівників силових органів з представниками місцевої влади

Інше
Тип: Приватне
Додано: 07.04.2021 о 09:59:07
Опис пропозиції:
У Запоріжжі під керівництвом голови облдержадміністрації Олександра Старуха відбулася селекторна нарада із керівниками органів місцевої влади. У заході взяли участь начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, керівник Запорізької обласної прокуратури Віктор Приходько, начальник управління СБУ в Запорізькій області Борис Безрукий, начальник Головного управління Національної поліції в області Микола Лушпієнко, представники судової влади, ДСНС та Міністерства юстиції.
Очільники відомств обговорили результати і подальшу спільну роботу щодо боротьби із нелегальними автозаправними станціями та аграрним рейдерством, забезпечення захисту сільгоспвиробників від спроб захоплень земельних ділянок та врожаю.
З початку року співробітники податкової служби регіону вже провели 52 контрольно-перевірочні заходи об'єктів роздрібної торгівлі пальним. За їхніми результатами донараховано 11 мільйонів гривень штрафних санкцій.
Під час наради представники обласної влади і силових органів окреслили першочерговий план міжвідомчої групи.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №63833 Боротьба із нелегальними заправками та недопущення аграрного рейдерства: діалог керівників силових органів з представниками місцевої влади на board.if.ua переглянуто: 303 раз(и,ів)