ГоловнаПерейти на головну сторінку Бізнес Бізнес на продаж

Вартість створення нідерландської компанії

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 26.04.2021 о 06:43:47
Вартість створення нідерландської компанії, фото 1
Опис пропозиції:
Ви хочете створити бізнес в Нідерландах?

Зараз існує низка різних урядових та інших правил, яких слід дотримуватися. Потрібно з’ясувати порядок створення компанії в Нідерландах. Цей контрольний список є по суті загальним керівництвом. Ви повинні залежати від ситуації, і в будь-якому випадку вам потрібно дотримуватись усіх норм і норм місцезнаходження вашого бізнесу.

Ви виконуєте умови, щоб залишитися в Нідерландах

Для підприємців, які хочуть залишитися в Нідерландах, необхідно виконати низку умов. Тепер, якщо ви не є громадянином ЄС, вам, як правило, потрібно буде подати заяву на тимчасовий (MVV) та постійний вид на проживання. Ви повинні бути інноваційним стартапом - у такому випадку вам потрібно мати стартову візу.

Отже, якщо ви плануєте розпочати бізнес у Нідерландах, вам потрібно мати або подати заявку на банківський рахунок у бізнесі (IBAN). Nederlandse Vereniging van Banken (Нідерландська банківська асоціація) запропонувала Швидке сканування, щоб допомогти Вам з’ясувати, чи маєте Ви право.

Напишіть бізнес-план

Вам не потрібно писати бізнес-план, коли ви створюєте власну компанію. Сказавши це, це завжди допомагає, оскільки допоможе вашим планам: подумайте про створення компанії, а також висвітліть всю юридичну структуру бізнесу, яку ви хочете вибрати; що ви збираєтеся продавати чи виробляти. Це також допоможе вам визначити клієнтів і як ви дбаєте про фінансування.

Витрати, пов'язані з відкриттям бізнесу в Нідерландах, залежать від різних умов, і серед них є тип компанії, яку потрібно створити, та всі документи, які потрібно підготувати.

Відкриваючи компанію в Нідерландах, слід врахувати такі витрати:

Потрібно скласти проект та засвідчити нотаріально документи, які необхідні для реєстрації, щоб бути компанією в Нідерландах.

Свідоцтво та нотаріальне засвідчення різних документів, які потрібно перекласти, коли акціонером є іноземний громадянин.

Усі збори за реєстрацію бізнесу, які потрібно сплатити з Реєстру компаній.

Всі різні витрати, пов’язані із поданням заявок на отримання різних ліцензій та дозволів на підприємництво.

А статутний капітал компанії також можна вважати початковою вартістю.

Контактні дані

Дзвінок - + 91-9643460171
Електронна пошта - support@ondemandint.com
Від: Odint Consulting
На сайті з: 26 квітня 2021 р.
Ціна:
1 EUR
Стан: Хороший - Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №65147 Вартість створення нідерландської компанії на board.if.ua переглянуто: 368 раз(и,ів)