ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Скористайтесь новою рубрикою на вебпорталі ДПС «Інформаційні повідомлення про відкриті дані»

Інше
Тип: Приватне
Додано: 02.08.2021 о 13:30:12
Опис пропозиції:
ДПС оприлюднено та здійснюється постійне оновлення 46 наборів даних у формі відкритих даних, які закріплені за Службою відповідно до постанови КМУ від 21.10.2015 № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних».

Для зручності користувачів відкритих даних на вебпорталі ДПС створено рубрику «Інформаційні повідомлення про відкриті дані» у розділі «Для громадськості» - «Публічна інформація», https://tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/dostup-do-publichnoi-inform/informatsiyni-povidomlennya/.

У ній розміщуються всі інформаційні повідомлення з питань відкритих даних, що дозволить користувачам вебпорталу ДПС здійснювати пошук інформаційних повідомлень з вказаної тематики з відображенням історичних даних, зокрема, повідомлень, які були оприлюднені декілька місяців потому або у минулих роках.

На сьогодні у новоствореній рубриці розміщено повідомлення з питань відкритих даних ДПС починаючи з серпня 2019 року. ГУ ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №69087 Скористайтесь новою рубрикою на вебпорталі ДПС «Інформаційні повідомлення про відкриті дані» на board.if.ua переглянуто: 197 раз(и,ів)