ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Запоріжці збільшили сплату військового збору на 21 відсоток

Інше
Тип: Приватне
Додано: 11.10.2021 о 10:51:16
Запоріжці збільшили сплату військового збору на 21 відсоток, фото 1
Опис пропозиції:
З початку року запорізькі платники податків спрямували до державного бюджету 602 мільйони гривень військового збору. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, порівняно з минулим роком запоріжці сплатили на 103 мільйони гривень або на 21 відсоток більше.
Половину із загальних надходжень забезпечили суб'єкти господарювання і мешканці обласного центру – майже 307 мільйонів гривень. Енергодарські, кам’янсько-дніпровські та великобілозерські платники перерахували до державної скарбниці 81,5 мільйона гривень, мелітопольські і веселівські – 51 мільйон гривень, бердянські та приморські – близько 43 мільйонів гривень, пологівські, більмацькі та розівські – 22,4 мільйона гривень, василівські та михайлівські – 19 мільйонів гривень, оріхівські та гуляйпільські – 19 мільйонів гривень, вільнянські та новомиколаївські – 18,8 мільйона гривень тощо.
На даний час в регіоні сплачують військовий збір 67800 компаній і підприємців, серед яких майже 16 тисяч – це юридичні особи, 52 тисячі – фізичні особи.
Нагадаємо, ставка військового збору становить 1,5 відсотка від суми доходів, що підлягає оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб. Його платниками є фізичні особи-резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №71312 Запоріжці збільшили сплату військового збору на 21 відсоток на board.if.ua переглянуто: 188 раз(и,ів)