ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Круглий стіл з актуалізації проблем запорізького бізнесу

Інше
Тип: Приватне
Додано: 28.12.2021 о 09:51:04
Опис пропозиції:
Актуалізації проблем запорізького бізнесу та перспективам економічної діяльності було присвячено засідання круглого столу, який об'єднав представників обласної влади, податкової служби, бізнесу, народних депутатів і лідерів громадських організацій.
Серед основних питань учасники розглянули критерії блокування податкових накладних та розрахунок загального податкового навантаження. Заступник начальника управління-начальник відділу моніторингу операцій та ризиків управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Запорізькій області Дмитро Шаповалов повідомив про результати автоматизованого моніторингу платників, які направили на реєстрацію податкові накладні та розрахунки коригування. Він зазначив, що в Запорізькій області із загальної кількості поданих на реєстрацію ПН/РК зупинено лише один відсоток.
Також серед хвилюючих питань бізнесу – розширення кола підприємців, які з наступного року мають використовувати у своїй діяльності реєстратори розрахункових операцій та програмні РРО. Аби для суб'єктів господарювання робота з РРО була максимально зрозумілою і простою, податкова служба проводить активну роз'яснювальну кампанію, під час якої організовує зустрічі з бізнесом, розповсюджує інформаційні і презентаційні матеріали.
Крім того, в рамках круглого столу сторони обговорили економічну ситуацію в регіоні і перспективи на 2022 рік, представники запорізьких компаній вислови свої проблеми та порушили питання можливості підтримки місцевих товаровиробників на споживчому ринку, а також проаналізували принципи формування тарифів на теплову енергію.

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №75055 Круглий стіл з актуалізації проблем запорізького бізнесу на board.if.ua переглянуто: 373 раз(и,ів)