ГоловнаПерейти на головну сторінку Дитячі коляски, візочки Рогатин Товари для дітей Рогатин Дитячі коляски, візочки Рогатин

Продам каляску Adbor 3в1 Ottis

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 07.01.2022 о 23:12:08
Продам каляску Adbor 3в1 Ottis, фото 1
Опис пропозиції:
Опис Adbor коляски 3 в 1 Ottis (Адбор Оттіс)

Транспортна система Adbor Ottis (Адбор Оттіс) призначена для прогулянок з новонародженими малюками і дітками до трьох років. Інженери польського бренду оснастили дану модель полегшеною рамою з алюмінію. Рама оснащена додатковими амортизаторами, які роблять хід коляски ще більш м'яким. Люлька виконана з міцного пластику, який зовні оббитий щільним текстилем. Вона досить глибока і містка для того, щоб тепло одягнена дитина не відчувала дискомфорт. У комплектацію входить і накидка на люльку, яка виконана з текстилю, який не вигоряє. Прогулянковий модуль реверсивний, спинка регулюється за кутом нахилу. Оснащена вона і п'ятиточковими ременями безпеки, і бампером, який запобігає падінню маленької дитини з коляски під час руху. Під прогулянковим сидінням виробник розмістив місткий і практичний кошик для покупок. Як і інші елементи транспортної системи Adbor Ottis (Адбор Оттіс), він виконаний з текстилю, що істотно полегшує догляд за коляскою.

Переваги Adbor коляски 3 в 1 Ottis

Алюмінієве шасі транспортної системи Adbor Ottis (Адбор Оттіс) оснащено надувними гумовими колесами. Завдяки цьому коляска характеризується плавним ходом. Сплячого під час прогулянки малюка вибоїни і ями не потурбують. Передні колеса в моделі Adbor Ottis (Адбор Оттіс) поворотні. Таке інженерне рішення дозволило істотно підвищити маневреність коляски. При необхідності їх одним рухом можна зафіксувати. Для поліпшення прохідності задні колеса мають великий діаметр. Стильні диски білого кольору в поєднанні з чорними гумовими шинами не можуть не привернути увагу до даної моделі. Система гальмування центральна. Педаль гальма розташовується на осі коліс таким чином, щоб при натисканні на неї батьки не дряпали взуття. Люлька, прогулянковий модуль і дитяче автокрісло до рами коляски кріпляться легко завдяки системі Clik.

Зручна глибока люлька встановлюється на шасі і обличчям по напряму руху, і обличчям до мами. Виробник передбачив можливість регулювання кута нахилу підголівника, що дуже зручно в разі, коли треба погодувати малюка під час прогулянки. Капюшон в моделі Adbor Ottis (Адбор Оттіс) великий, регулюється безшумно з тильного боку, щоб не будити сплячу дитину.

Прогулянкове сидіння, яке виробник рекомендує використовувати з шестимісячного віку, реверсивне, тобто встановлюється в двох положеннях. Воно оснащене ременями безпеки, які кріпляться в п'яти точках. Спинка сидіння в Adbor Ottis (Адбор Оттіс) багатопозиційна, розмір капюшона можна регулювати. У ньому передбачено оглядове вентиляційне віконце. Для збільшення довжини спального місця допускається використання підніжки. У прохолодну погоду можна використовувати чохол для ніг, який захистить дитину від замерзання.

У комплектацію транспортної системи Adbor Ottis (Адбор Оттіс) входить і дитяче автокрісло Capri. Воно належить до групи 1 і розраховане на перевезення малюків вагою до 10 кілограмів. Автокрісло оснащено триточковими ременями безпеки. Щоб встановити автокрісло на раму коляски, досить скористатися спеціальними адаптерами.

Для мам, які мріють про безтурботні прогулянках з вільними руками, виробник передбачив стильну сумку, яка виконана з текстилю. Дизайн цього аксесуара нічим не відрізняється від сумок, які вважаються повсякденними.

Технічні характеристики Adbor коляски 3 в 1 Ottis

вік дитини до 36 місяців
рама з алюмінію
ширина шасі 63 см
колеса гумові надувні
задні колеса великого діаметра
передні колеса поворотні
центральні ножні гальма
вага рами з колесами 11 кг
реверсивна пластикова люлька
зовнішня оббивка люльки з еко-шкіри
великий безшумний капюшон
чохол для ніг
вага люльки 4,5 кг
реверсивний прогулянковий модуль
багатопозиційна спинка (4 положення)
регульована підніжка
п'ятиточкові ремені безпеки
вага прогулянкового модуля 5,5 кг
автокрісло групи 1 (до 10 кг)
триточкові ремені безпеки
вага автокрісла 3 кг
розміри в складеному вигляді (ШхДхВ) 63х84х37 см
Автокрісло: З автокріслом
Вид коляски/візочка: Універсальні коляски 3 в 1
Для кого: Для хлопчиків
Колір коляски: Синій
Колеса коляски: Надувні
Перекидна ручка: Без перекидної ручки
Від: Оля
Рогатин, Івано-Франківська область
Ціна: 6500 грн.
Стан: Ідеальний - Б/в
Можливий торг

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №75459 Продам каляску Adbor 3в1 Ottis на board.if.ua переглянуто: 419 раз(и,ів)