ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Авто/мото Черкаси Авто/вело/мото Черкаси Інше - Авто/мото Черкаси

Страбен авто діагностика автоэлектрика електрик ремонт Авто Черкаси

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 03.09.2022 о 12:46:38
Страбен авто діагностика автоэлектрика електрик ремонт Авто Черкаси, фото 1
Опис пропозиції:
Якщо мають місце пропуски straben.ck.ua/viizd запалювання, можливі такі поломки: погано з'єднані контакти або є періодичний дефект в низьковольтній зоні; пошкодився бігунок чи високовольтний контур. Це виявляється під час перевірки проводів.
сторін, повинні насторожити тріщини, вугільні доріжки, підгорілі контакти та інші візуальні неточності. Щітки повинні щільно притискатися до бігунка На карбюраторних автомобілях можливе виникнення несправностей через пошкодження кришки трамблера. Перевіряти потрібно чисту деталь вивчаючи її з тильної та внутрішньої У нашому автосервісі Страбен ми надаємо послуги у Черкасах з перевірки проводів, котушок, повної діагностики системи запалення. Робиться це із застосуванням сучасних технологій та інструментів: мотор-тестер, омметр, сканер.


Основна причина поломки - проблеми з електрикою: витік та недостатня сила струму у проводах високої напруги; погане з'єднання в електроланцюзі.
* Необхідно в першу чергу перевірити чи не розрядилася акумуляторна батарея;
* Здійснити перевірку проводів та оглянути стан котушок;
* Вивчити свічки на момент порушення контактів їх котушкового модуля, варто звернути увагу - чи правильна відстань між електродами (норма: 0,7 – 1,0 мм), чи є окалина;
* Зняти і перевірити чи функціонують датчики коленвала та розподільчого валу.
Також в окремих випадках причиною відмови двигуна можуть стати пристрої захисту від угону, встановлені в машині.
Свічка запалювання може стати винуватцем поломки у таких ситуаціях: якщо її електроди знаходяться на неправильній відстані або підгоріли; коли є сколи ізолятора на корпусі; вона вкрита чорним нагаром; Зовнішній ізолятор перегорів або пошкодився.
Від: straben
На сайті з: 03 вересня 2022 р.
Черкаси, Черкаська область
Ціна: 100 грн.
Стан: Ідеальний - Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №83386 Страбен авто діагностика автоэлектрика електрик ремонт Авто Черкаси на board.if.ua переглянуто: 223 раз(и,ів)