ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Авто/мото Черкаси Авто/вело/мото Черкаси Інше - Авто/мото Черкаси

Страбен автоелектрик генератор стартер ремонт заміна регулировка настройка диагностика генератора

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 03.09.2022 о 12:48:08
Страбен автоелектрик генератор стартер ремонт заміна регулировка настройка диагностика генератора, фото 1
Опис пропозиції:
Стежити за станом генераторів вантажних автомобілів та легкових, дуже важливо, адже цей вузол відіграє не останню роль у транспортному засобі. Наша станція технічного обслуговування Страбен допоможе у ремонті та діагностиці генераторів на таких автомобілях: Mercedes-Benz, Nissan, Daewoo, Mazda, Maserati, Mini, Pontiac, Peugeot, AlfaRomeo, MG, Audi, Alpina, Acura, BMW, Buick, BYD, ВАЗ (Lada), Volvo, Газель, GMC, GreatWall, Geely, Daimler, Dodge, Dacia, Daihatsu, DongFeng, ІЖ, straben.ck.ua/elektronika Infiniti, Citroen, КАМАЗ, Cadillac, Caterham, Callaway, Porsche, Renault, Rover, Saab, Suzuki, Skoda, SEAT, Subaru, SsangYong, Saturn, Scion, Toyota, Tatra, Tata, УАЗ, Fiat, Форд, FAW, Hyundai, Honda, Hummer, Chrysler, Chery, ShuangHuan, Jaguar, JAC, Богдан, ЗАЗ, Volkswagen, Москвич, BAW, Kia, LandRover, Шевроле, Jeep, ЗІЛ, Opel, Mitsubishi, Lotus, Lancia, ЛуАЗ, Lincoln, Lexus, Lifan.
Зрозуміло, що саме генератор цей елемент забезпечує заряд акумулятора, а також живлення різних споживачів. До останніх відноситься система запалювання, без якої авто просто не заведеться, освітлювальні прилади, бортовий комп'ютер і т. д. Так що якщо даний елемент вийде з ладу, то експлуатація транспортного засобу не буде можливою. Розглянемо, як визначити і відремонтувати різні несправності генератора автомобіля, а коли ситуацію врятують тільки нові запчастини.
Сідаючи за кермо та повертаючи ключ у замку запалювання, ви бачите, як відразу ж загоряється відповідний індикатор на панелі приладів, який і є основним показником справності генератора. Якщо ж контрольна лампа не працює, то оперативне технічне обслуговування допоможе виявити та усунути недолік. Однак це далеко не єдина ознака поломки генераторів в автомобілях, також варто подивитися на показання вольтметра. Якщо його стрілка спочатку знаходиться в червоній зоні або відхиляється у бік початку шкали, то straben.ck.ua/elektronika також варто зробити негайну діагностику.
Причини несправності генераторів
Отже, перш ніж говорити про ремонтні роботи, слід з'ясувати, у чому справа. Причин може бути досить багато, мало знати характерні ознаки різних несправностей автомобільного генератора, слід ще зрозуміти, що їх викликало. Почнемо по порядку. Якщо перестає працювати контрольна лампа, то, найімовірніше, причина таїться в електричній частині. Цьому сприяє обрив у ланцюгу, перегорання запобіжника або несправність вимикача або реле запалювання.
Якщо контрольний прилад справний, при цьому порушена робота вольтметра, значить, стався обрив у вентилях, в обмотці стартера або в діодах обмотки збудження. Ще подібне могло спровокувати коротке замикання. А ось, як перевірити справність роботи генератора автомобіля, якщо одночасно відмовили і індикатор, і вольтметр? Крім відсутності контактів між регулятором напруги та щітками, спровокувати подібну ситуацію могло й знос останніх. Тоді ситуацію можна змінити тільки заміною, благо такі запчастини придбати неважко. Ще негативно позначається і окислення контактних кілець, роз'єднання їх із висновками обмотки збудження та пошкодження самого регулятора. Все це може говорити straben.ck.ua/elektronika про те, що ви давно не проводили технічне обслуговування цього агрегату.
Від: straben
На сайті з: 03 вересня 2022 р.
Черкаси, Черкаська область
Ціна: 100 грн.
Стан: Ідеальний - Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №83388 Страбен автоелектрик генератор стартер ремонт заміна регулировка настройка диагностика генератора на board.if.ua переглянуто: 198 раз(и,ів)