ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

За порушення у сфері продажу підакцизної продукції донараховано 40 мільйонів гривень фінансових санкцій

Інше
Тип: Приватне
Додано: 04.11.2022 о 13:39:50
Опис пропозиції:
Упродовж січня-вересня фахівці податкової служби регіону провели 252 перевірки компаній і підприємців, які реалізують підакцизні товари. У результаті виявлених фактів недотримання законодавства застосовані фінансові санкції на загальну суму 40 мільйонів 417 тисяч гривень.
Нагадаємо, споживачі можуть повідомити органи ДПС про порушення у сфері роздрібної торгівлі, зокрема, у разі відмови суб'єктами господарювання щодо можливості розрахунків за придбані товари (послуги) платіжною карткою; незастосування РРО або програмного РРО при здійсненні розрахунків за продаж підакцизної продукції; продажу алкогольних напоїв, у разі заборони такого продажу місцевою адміністрацією, під час дії воєнного стану тощо.
При інформуванні про факти порушень необхідно: представитись: вказати прізвище та ім'я особи, яка телефонує; повідомити зворотні дані для зв'язку; надати чітку інформацію про порушника: повну адресу та назву об'єкта; чітко вказати, яке порушення виявлено.
Отримана інформація буде використана при організації контрольно-перевірочної роботи для усунення суб'єктами господарювання порушень.

Спілкуйся з органами ДПС дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №85196 За порушення у сфері продажу підакцизної продукції донараховано 40 мільйонів гривень фінансових санкцій на board.if.ua переглянуто: 123 раз(и,ів)