ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Запорізькі підприємці сплатили до місцевих бюджетів більше мільярда гривень

Інше
Тип: Приватне
Додано: 04.11.2022 о 13:42:22
Опис пропозиції:
За дев'ять місяців до місцевих бюджетів регіону надійшло 1 мільярд 45 мільйонів гривень єдиного податку. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, у вересні підприємці спрощеної системи оподаткування спрямували до бюджетів громад 66 мільйонів 600 тисяч гривень.
Нагадаємо, 31 жовтня є граничним днем сплати єдиного податку з юридичних осіб платниками єдиного податку третьої групи з особливостями оподаткування за вересень 2022 року. Також цього дня спливає термін перерахування єдиного податку з юридичних осіб платниками четвертої групи за ІІІ квартал 2022 року та платниками ІІІ групи, які використовують особливості оподаткування у розмірі 2 відсотки доходу, за результатами декларацій поданих за вересень 2022 року.
Зазначимо, що тимчасово, до припинення або скасування воєнного стану на території України, фізичні особи-підприємці-платники єдиного податку першої та другої груп, мають право не сплачувати єдиний податок. При цьому декларація платника єдиного податку не заповнюється за період, в якому податок не сплачувався.

Дякуємо запорізьким підприємцям за стійкість, фінансову підтримку регіону і держави! Разом переможемо!

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №85199 Запорізькі підприємці сплатили до місцевих бюджетів більше мільярда гривень на board.if.ua переглянуто: 178 раз(и,ів)