ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Запоріжці спрямували до бюджетів громад майже 796 мільйонів гривень плати за землю

Інше
Тип: Приватне
Додано: 04.11.2022 о 13:43:11
Опис пропозиції:
У січні-вересні запорізькі орендарі та власники земельних ділянок направили до місцевих бюджетів регіону 795 мільйонів 600 тисяч гривень плати за землю. Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, у вересні до скарбниць громад надійшло 78 мільйонів гривень.
Найбільші надходження земельного податку і орендної плати з початку року забезпечили суб'єкти господарювання-юридичні особи – 756 мільйонів 800 тисяч гривень. У вересні вони сплатили 73 мільйони гривень.
Нагадаємо, 31 жовтня – останній день перерахування плати за землю (земельний податок або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) за вересень 2022 року.
Рахунки для сплати податків і зборів по кожному регіону можна завантажити на сайті податкової служби за посиланням: https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/.

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №85200 Запоріжці спрямували до бюджетів громад майже 796 мільйонів гривень плати за землю на board.if.ua переглянуто: 148 раз(и,ів)