ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Як користуватися сервісом "Реєстр осіб, які здійснюють операції з товарами" на вебпорталі ДПС?

Інше
Тип: Приватне
Додано: 17.01.2023 о 10:23:01
Опис пропозиції:
Порядок обліку осіб, які здійснюють операції з товарами, затверджено наказом Міністерства фінансів України від 15.06.2015 № 552 (далі – Порядок № 552).
Порядок № 552 затверджено, зокрема, відповідно до статті 455 Митного кодексу України від 13 березня 2012 року № 4495-VI зі змінами та доповненнями.
Відповідно до пункту 3 Порядку № 552 облік осіб, які здійснюють операції з товарами, ведеться автоматизовано в реєстрі осіб, які здійснюють операції з товарами.
У відкритій та приватній частинах Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС (https://cabinet.tax.gov.ua), платники податків мають доступ, зокрема, до сервісу "Реєстр осіб, які здійснюють операції з товарами".
Для перевірки даних про осіб, які здійснюють операції з товарами достатньо здійснити пошук за податковим номером (серією та номером паспорта), найменуванням/ПІБ платника податків, обліковим номером особи.
Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №87311 Як користуватися сервісом "Реєстр осіб, які здійснюють операції з товарами" на вебпорталі ДПС? на board.if.ua переглянуто: 181 раз(и,ів)