ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

За минулий рік запорізький бізнес сплатив майже три мільярди гривень ПДВ

Інше
Тип: Приватне
Додано: 17.01.2023 о 10:46:43
Опис пропозиції:
У 2022 році компанії і підприємці регіону сплатили до державного бюджету 2 мільярди 939 мільйонів гривень податку на додану вартість. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, лише у грудні платники спрямували до бюджету понад 212 мільйонів гривень ПДВ.
Упродовж минулого року суб'єкти господарювання подали майже 73 тисячі податкових декларацій з ПДВ із обсягом оподатковуваних операцій на загальну суму 85,7 мільярда гривень.
Нагадаємо, 20 січня – останній день подання податкової декларації з податку на додану вартість за грудень 2022 року. А граничний термін сплати податку на додану вартість за грудень 2022 року – 30 січня.
Також зазначимо, з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН платники податків можуть звертатися за номерами "гарячих ліній" територіальних органів ДПС: https://tax.gov.ua/others/kontakti/perelik-garyachih-liniy.

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №87330 За минулий рік запорізький бізнес сплатив майже три мільярди гривень ПДВ на board.if.ua переглянуто: 194 раз(и,ів)