ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

З прибутків підприємств Запорізької області до бюджетів надійшло понад 41 мільйон гривень

Інше
Тип: Приватне
Додано: 21.03.2023 о 11:14:12
Опис пропозиції:
У січні-лютому підприємства, організації і установи регіону сплатили до бюджетів усіх рівнів 41 мільйон 200 тисяч гривень податку на прибуток. Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, до державного бюджету надійшло 34 мільйони 800 тисяч гривень, до місцевих скарбниць спрямовано 6 мільйонів 400 тисяч гривень.
У лютому суб'єкти господарювання перерахували до бюджетів майже 30 мільйонів гривень податку на прибуток. Так, до держбюджету направлено 24 мільйони 600 тисяч гривень, до місцевих скарбниць – 5 мільйонів 300 тисяч гривень.
Нагадаємо, 31 березня – останній день сплати авансового внеску з податку на прибуток підприємств з пунктів обміну іноземних валют за березень 2023 року.
Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів по Запорізькій області доступні за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv.

Більше інформації з питань оподаткування читайте на субсайті податкової служби Запорізької області: https://zp.tax.gov.ua/.

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №89564 З прибутків підприємств Запорізької області до бюджетів надійшло понад 41 мільйон гривень на board.if.ua переглянуто: 115 раз(и,ів)