ГоловнаПерейти на головну сторінку Різне-інше Новий Розділ Різне Новий Розділ Різне-інше Новий Розділ

Звернення учасника бойових дій: надія на підтримку в придбанні авто Renault Scenic

Інше
Тип: Приватне
Додано: 09.05.2026 о 05:06:37
Опис пропозиції:
Вітаю. Мене звати Анатолій, я — учасник бойових дій. Сьогодні я звертаюся до меценатів, благодійних організацій та небайдужих людей із проханням, яке не маю змоги реалізувати самостійно.Після повернення з фронту я зіткнувся з гострою потребою в мобільності. Дякую Богу, повернувся з руками та ногами, але для того, щоб повноцінно увійти в цивільне життя, працювати та бути самостійним, мені необхідний власний транспорт. Автомобіль потрібен для вирішення щоденних побутових питань та соціальної адаптації.Мій вибір — Renault Scenic 3. Це практичне, надійне та містке авто, яке стане для мене справжньою опорою.На жаль, наразі я взагалі не маю фінансової можливості придбати такий автомобіль. Я не шукаю розкоші — я шукаю можливість рухатися вперед. Якщо ви маєте змогу стати спонсором або допомогти з придбанням такого авто — я буду щиро і безмежно вдячний за ваш внесок.Вірю, що добро повертається сторицею. Готовий надати посвідчення УБД для підтвердження статусу при особистому спілкуванні.Буду дуже вдячний за кожен дзвінок, пораду чи допомогу:???? 0636310019З повагою та надією, Анатолій
Від: Анатолій
На сайті з: 09 травня 2026 р.
м. Новий Розділ, Вул. Степана Бандери, Львівська область
Ціну не вказано
Стан: Хороший - Б/в

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №124209 Звернення учасника бойових дій: надія на підтримку в придбанні авто Renault Scenic на board.if.ua переглянуто: 14 раз(и,ів)