ГоловнаПерейти на головну сторінку Нерухомість Земельні ділянки

Архів оголошень: Земельна ділянка в курортній зоні Закарпаття

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 28.10.2015 о 14:51:51
Земельна ділянка в курортній зоні Закарпаття, фото 1
Опис пропозиції:
Земельна ділянка розміщена в курортній зоні, загальна площа 0.50 га неподалік лижної траси також санаторію "Теплі Води" термальна вода аналогічна водам в Карлових Варах дане джерело єдине на Україні в населеному пункті багато зон відпочинку "Трембіта", "Лісова казка" та інші.На земельній ділянці розміщено фундамент наявна будівля 6*13 товщина стін 0,50 см,одразу можна ставити будинок з цегли чи зі срубу,перекрита мостовими плитами!Ставок 25*40 з глубиною біля шлюза 4м, ставок зі шлюзом (джерельна протічна вода) 0,20 га для будівництва та 0,30 га ведення особистого селянського господарства.На участку багато фруктових дерев - карликові яблуні, груші, черешні, сливи а також наявні дуби, липи, горіхи молоді берізки навколо ставочка, краєвиди дивовижні, ділянка непроїздна, обгороджена.Хороший широкий під"їзд ідеальна місцевість для бази відпочинку чи індивідуальної дачі.Неподалік Шаян з мінеральними водами найпопулярніші на Закарпатті.Вартість 1 сотки в населеному пункті 1 тис. дол. в зв"яку з переїздом віддаємо набагато дешевше,
деталі по телефону.Торг - обмін, звоніть.Розташована в с.Велятино Хустського району Закарпатської області Курортна зона.
Від: Віталій
На сайті з: 28 жовтня 2015 р.
с.Велятино
Ціна:
35000

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Земельна ділянка в курортній зоні Закарпаття або переглянути подібні оголошення в розділі Земельні ділянки. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.