ГоловнаПерейти на головну сторінку Бізнес Інше - Бізнес

Архів оголошень: Виробниче обладнання

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 13.01.2018 о 09:56:44
Виробниче обладнання, фото 1
Опис пропозиції:
Шановні панове Підприємці,
Протягом 20-ти років ТОВ «ТЕКНІКЕЛЛЕР» працює над створенням обладнання, агрегатів і механізмів (а також їх окремих складових) для використання у виробничих цілях в сфері харчової промисловості. За роки свого існування компанія стала однією зі світових лідерів виробництва і зарекомендувала себе, як надійний добропорядний партнер у співпраці і як виробник , виключно, якісної продукції. Кращим компліментом для компанії-виробника може бути рекомендація покупця і його позитивний відгук, їх Ви можете знайти на сайтах компанії «TEKN0KELLER» (вказаних нижче). Наша компанія спеціалізується на виготовленні обладнання для виробництва кускового цукру двох типів : автоматизовані лінії виробництва (R) і напівавтоматичне обладнання (C) яке при бажанні замовника можливо переобладнати в автоматичне (так як у виробничому процесі лише стадія пакування відбувається вручну, то укомплектовавши трійкою екстра роботів обладнання напівавтомат виконуватиме абсолютно всі функціі виробництва від А до Я анологічно автоматизованому обладнанню типу (Р) лише в порівнянні зі справжньою лінією типу робот продуктивна потужність напівавтомату нижча.
Продукція:
- Обладнання для виробництва та фасування кускового цукру різного за :
формою (масті гральних карт, квадрат, коло, овал ..),
кольором (в залежності від барвника),
розміром (від стандартного до 30x30x15мм.) .
А також 3Д-цукор (об\'ємні форми);
- Обладнання для виробництва упаковок (картонні коробки по 1 кг. і 0,5 кг ,поліотиленові мішки і т. д. і т.п.) і безпосереднього сортування і обгортання цукру в:
подушки (порційна обгортка кускового цукру),
конверти (по 2 куба в упаковці ),
стіки (цукор-пісок),
пакети-саше (цукор-пісок);
- Обладнання для подрібнення кристалічного (литого) цукру і навату;
- Обладнання для помелу на цукрову пудру;
- Запасні деталі і запчастини для подібних нашим моделям механізмів і обладнання: матриці, ексцентрик, пуанцони і т.д і т.п .; матриця для фігурного цукру (бридж матриця).
Устаткування просте в експлуатації, пристосоване для роботи в різних кліматичних умовах в режимі нон-стоп (24 години / день). Монтаж обладнання та навчання персоналу наша компанія забезпечує.
Всі агрегати пройшли перевірку якості, увійшли в ринковий обіг і успішно експлуатуються не тільки в Туреччині, Близькому і Далекому зарубіжжях, але і в усьому світі.
Компанія не тільки виробник, а й займається розробкою нових моделей обладнання, призначених для використання в харчовій промисловості. Замовник надає інформацію свого бізнес-плану(що саме виготовлятиме): тип сировини (рідина, сипуча суміш, в\'язке речовина ...); вид фасування (саше, стик, тюбик, ....) і пакування (коробка, тара, поліетиленові мішки або інше); функціональність обладнання (пресування, переробка, різання, сушка, мийка, упаковка, обгортка ...) і ми відтворимо це в обладнанні.
Будь-яку Вашу ідею, проект або план - ми втілимо в життя.
Увага! Угоди компанії здійснюються в центральному офісі компанії з урахуванням оформлення всіх допоміжних договору документів, замовнику надаеться можливість перевірити придбане обладнання ще до відправки, а також побачити апарати в дії. Щоб уникнути попадання на виверти шахраїв, , просимо Вас заходити на офіційні сайти фірми і дзвонити виключно за вказаними в контакті телефонами (в центральний офіс) компанії.
З повагою керівництво ТОВ \"Текнікеллер\"
Від: бугра
На сайті з: 22 квітня 2016 р.
Ціна:
100

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Виробниче обладнання або переглянути подібні оголошення в розділі Інше - Бізнес. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.