ГоловнаПерейти на головну сторінку Будівельні послуги Івано-Франківськ Послуги Івано-Франківськ Будівельні послуги Івано-Франківськ

Архів оголошень: Ремонт квартир Івано-Франківськ, ремонт під ключ в Івано-Франківську.

Інше
Тип: Приватне
Додано: 27.04.2017 о 14:19:32
Ремонт квартир Івано-Франківськ, ремонт під ключ в Івано-Франківську., фото 1
Опис пропозиції:
Ремонт кімнати Івано-Франківськ, ремонт ванної, обробка квартир в Івано-Франківську, ремонт під ключ ціна по Івано-Франківську, ремонт квартир під ключ в місті Івано-Франківськ, ремонт квартири ціни.
Ви вирішили змінити обстановку в своїй квартирі або заселилися в новобудову? В такому випадку Вам необхідний ремонт під ключ, звичайно, багато хто воліє виконати всю роботу самостійно, але як показує практика не завжди можна домогтися бажаного результату. Для того щоб всі оздоблювальні матеріали були укладені або вмонтовані коректно і прослужили довгий термін потрібно вдаватися до допомоги професіоналів.
Наша компанія пропонує скористатися відмінною пропозицією за послугою ремонт під ключ в Івано-Франківську. Наша команда береться за будь-яку роботу: косметичний, капітальний, ексклюзивний і євроремонт. Не важливо, що Ви вирішили оновити: квартиру, котедж, офіс, кафе, дачу, салон - ми все виконаємо на вищому рівні і за прийнятною ціною.
Сьогодні на будівельному ринку величезний вибір матеріалів для обробки і дизайну інтер'єру. Ми завжди радимося з клієнтом, вислуховуємо його побажання, враховуємо переваги і інтереси, детально розробляємо план проекту.
Для реалізації ідеального інтер'єру з нами всього кілька кроків:
1. Виїзд на об'єкт (замір, розрахунки, консультації);
2. Складання кошторису;
3. Узгодження - укладення договору;
4. Доставка матеріалу;
5. Виконання робіт;
6. Здача об'єкту.
Діяльність нашої організації спрямована на створення комфортної і затишної атмосфери в приміщенні, які не хочеться залишати. Ми не робимо просто ремонт - ми наповнюємо життя наших замовників позитивними емоціями, втілюючи їх фантазію в реальність.
Для консультації по послузі ремонт під ключ в Івано-Франківську телефонуйте за одним з номерів:
(050) 420-58-63
(067) 640-52-48
(063) 346-82-22
Працюємо з 8.00 до 18.30 щодня, без перерви на обід.
Від: Менеджер
Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Ціна:
1

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Ремонт квартир Івано-Франківськ, ремонт під ключ в Івано-Франківську. або переглянути подібні оголошення в розділі Будівельні послуги Івано-Франківськ. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.