ГоловнаПерейти на головну сторінку Будівельні послуги Львів Послуги Львів Будівельні послуги Львів

звукоізоляція виробничих приміщень

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 08.04.2024 о 10:47:09
звукоізоляція виробничих приміщень, фото 1
Опис пропозиції:
Ізоляція з еко вати відіграє ключову роль у акустичних рішеннях перегородок. Це дозволяє, з одного боку, комфортно використовувати приміщення, з іншого - підвищує пожежну безпеку приміщень та всієї будівлі.
Як правило, першою конструкцією виступають перегородки з цегли, бетону або пінобетону, а додатковою — комбінація вати та гіпсокартону. Також великий розголос, одержали каркасні звукоізоляційні споруди (перегородки), що являють собою металевий каркас заповнений еко ватою, обшитий гіпсокартоном в декілька шарів з обох боків. Такі будови, часто використовуються у готелях, офісних центрах для зменшення навантаження на перекриття без втрат у звукоізоляції. Для перекриттів типовим рішенням зменшення ударного шуму під перекриттям, є влаштування «плавальної підлоги», що реалізується як звукоізоляційна підкладка, що навантажена вагою стяжки або іншого матеріалу.

Необхідними умовами ефективної звукоізоляції є:

1) Наявність важкого шару в конструкції (цегла, бетон, для каркасних перегородок — гіпсокартон у декілька шарів).

2) Наявність звукопоглинального шару (недостатня важкість може бути урівноважена наявністю звукопоглинального шару затиснутого між масивними облицюваннями).

3) Герметичність конструкції (відсутність щілин).

4) Відсутність жорстких зв'язків (в першу чергу стосується конструкцій додаткової звукоізоляції. Жорсткі зв'язки виступають звуковими містками, крізь які проходить структурна складова шуму, яка після, передається в повітря).
Від: Зеновій
На сайті з: 06 травня 2019 р.
львів, Львівська область
Ціна: 26 грн.
Стан: Відмінний - Нові
Можливий торг

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №43914 звукоізоляція виробничих приміщень на board.if.ua переглянуто: 434 раз(и,ів)