ГоловнаПерейти на головну сторінку Охоронні послуги Івано-Франківськ Послуги Івано-Франківськ Охоронні послуги Івано-Франківськ

Архів оголошень: -15 % на монтаж системи відеонагляду !!! продаж монтаж сервіс

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 18.08.2019 о 20:32:33
-15 % на монтаж системи відеонагляду !!! продаж монтаж сервіс, фото 1
Опис пропозиції:
Пропонуємо послуги:
-монтажу систем відеоспостереження різних виробників та форматів. Допоможемо у модернізації старої системи, встановимо нову та надамо якісну консультацію. Працюємо на пряму із постачальками, тому усе обладнання на офіційній гарантії та по доступній ціні. Для зручності у користуванні організовуємо віддалений доступ з вашого пк, планшета чи смартфона.
-монтаж охоронної сигналізації;
-модернізація охоронної сигналізації;
-підбір обладнання;
-пультова охорона (дсо)
-мобільна охорона (мобільний дозвін на телефон)
- контроль периметра об'єкта.
Індивідуальний підхід до клієнта
Звертайтеся. Допоможемо та підкажимо як захистити себе, сім'ю та цінності. Також надаємо послуги по монтажу пожежної сигналізації, систем контролю доступу (скуд), мережі (скс), електрики, а також усю електричну продукцію (кабель, розетки, щитові, вимикачі...) за доступними цінами.
Від: Еліт Монтаж
Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Ціна: 500 грн.
Стан: Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком -15 % на монтаж системи відеонагляду !!! продаж монтаж сервіс або переглянути подібні оголошення в розділі Охоронні послуги Івано-Франківськ. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.