ГоловнаПерейти на головну сторінку Туристичні послуги Івано-Франківськ Послуги Івано-Франківськ Туристичні послуги Івано-Франківськ

Архів оголошень: Віза в США через Європу

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 12.09.2019 о 11:43:34
Віза в США через Європу, фото 1
Опис пропозиції:
Пропонуємо допомогу у відкритті бізнес візи та туристичної візи на Америку через Естонію на 10 років. Є розроблені два проекти по відкриттю, на які не впливають попередні відмови в Україні чи інших країнах Європи. Головна вимога-відсутність депортацій та судимостей по Європі.
Перший спосіб включає в себе оформлення людини співвласником (пайовиком) Естонської фірми. На основі цього фірма як юридичне лице ходотайствує на посольство Америки в Естонії за відкриття візи в цілях діяльності фірми, для свого члена правління (пайовика). Відповідно гарантом та спонсором поїздки виступає сама фірма, надаючи підтверджуючі документи про фінансовий стан та можливість відправити людину у відрядження, до своїх Американських партнерів, на посольство Америки в Естонію.
Для того щоб посольству відмовити у видачі візи потрібен поважний аргумент, інакше фірма зможе оспорити рішення посольства тому коефіцієнт відкриття високий. Термін відкриття 9-12 місяців.
Другий варіант- це спроба фірми відправити своїх працівників на підвищення кваліфікації та навчання до своїх Американських партнерів, в цілях діяльності та розвитку фірми. Термін відкриття 9-12 місяців.
Також маємо можливість допомогти з подальшим працевлаштуванням в Америці.
Більш детальна інформація та оцінка можливостей відкриття при співбесіді з нашим менеджером по телефону.
Наша команда юристів менеджерів в першу чергу націлена на результат та завжди раді Вам допомогти.
+380688109726
Івано-Франківськ, вул. Грюндвальська 15а
Від: Premium Visa
івано-франківськ, Івано-Франківська область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Віза в США через Європу або переглянути подібні оголошення в розділі Туристичні послуги Івано-Франківськ. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.