ГоловнаПерейти на головну сторінку Туристичні послуги Бориспіль Послуги Бориспіль Туристичні послуги Бориспіль

Архів оголошень: Готель, кімната

Інше
Тип: Приватне
Додано: 25.05.2020 о 13:22:08
Готель, кімната, фото 1
Опис пропозиції:
Готельно-ресторанний комплекс «Стара Вежа» пропонує співробітництво компаніям та підприємствам, яким необхідно надати послуги по розміщенню та заселенню колег, партнерів та гостей нашого міста.
Наш комплекс пропонує комфортабельне, зручне та доступне проживання в одномісних, двомісних та тримісних номерах категорії напів – люкс та стандарт. В номерах: сучасні меблі, супутникове телебачення, безкоштовний WI-FI. В кожному номері кондиціонер, холодильник, автономна системаводопостачання та опалювання. На території готелю є ресторан де Ви смачно зможете скуштувати страви європейської та української кухні .
Ми чекаємо на Вас і готові запропонувати вигідну співпрацю в межах корпоративного договору. Договір з готелем дозволяє скористатися всіма перевагами корпоративного обслуговування, вигідні умови проживання, гарантоване бронювання, спеціальні ціни зі знижками.
Ми зробимо все можливе, щоб відпочинок був максимально комфортним, а ділова поїздка –плідною!!!
Із задоволенням розглянемо Ваші пропозиції !
Чекаємо на Вас!
Від: Готельно-ресторанний комплекс «Стара Вежа»
Бориспіль, Київська область
Ціна: 650 грн.
Стан: Відмінний - Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Готель, кімната або переглянути подібні оголошення в розділі Туристичні послуги Бориспіль. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.