ГоловнаПерейти на головну сторінку Бухгалтерські послуги Івано-Франківськ Послуги Івано-Франківськ Бухгалтерські послуги Івано-Франківськ

Архів оголошень: Встановлення, запуск, обслуговування BAS, 1С: Підприємство.

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 03.12.2021 о 17:28:42
Опис пропозиції:
1. Впровадження продукту автоматизації бізнесу: Введення в промислову експлуатацію автоматизованої системи обліку і управління бізнес-процесом;
2. Установка і настройка систем: Встановлення конфігурації, реєстрація, налаштування інтерфейсів та інші налаштування;
3. Абонентське обслуговування та супровід: Оновлення, налаштування, тестування програмного забезпечення, навчання працівників. Наші послуги спрямовані на всебічну підтримку функціональності інформаційної системи, навчання співробітників замовника роботі в системі, надання консультаційної підтримки користувачів для ефективного планування ресурсів, обліку фінансових і господарських операцій, а також аналітичної діяльності компанії. Переваги: Індивідуальний підхід до кожного клієнта; Досвід вирішення складних і нестандартних завдань замовника; Комплексне вирішення завдань клієнта; Стабільність, порядність і надійність.
Головна мета – сприяння створенню нових інформаційних систем для автоматизації підприємств, забезпечення якісного супроводу та впровадження таких систем. Працюємо для Вас і цінуємо кожного клієнта!
Від: Володимир
На сайті з: 10 липня 2020 р.
Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Ціна: 550 грн.

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Встановлення, запуск, обслуговування BAS, 1С: Підприємство. або переглянути подібні оголошення в розділі Бухгалтерські послуги Івано-Франківськ. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.