ГоловнаПерейти на головну сторінку Різне-інше Львів Різне Львів Різне-інше Львів

Архів оголошень: Вітраж - Вікна та двері, продаж і монтаж

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 06.08.2020 о 10:08:21
Вітраж - Вікна та двері, продаж і монтаж, фото 1
Опис пропозиції:
Компанія «Вітраж» працює на ринку вікон та дверей з 2008 року. В час економічної кризи ми зуміли витримати не лише шалену конкуренцію, а й розвинути мережу наших магазинів та розширити клієнтську базу. Набутий нами досвід дозволяє добре орієнтуватися в різноманітті вікон та дверей, які пропонують українські та закордонні виробники. Ми співпрацюємо тільки з найкращими! З компаніями, які випускають продукцію відмінної якості за виправданими цінами.

Компанія Вітраж пропонує своїм клієнтам пластикові вікна та балконні конструкції найкращих виробників та брендів, вхідні металеві двері з МДФ накладками та індивідуальними дизайнерськими рішеннями, понад 200 моделей міжкімнатних дверей, гаражні ворота та ролокасети провідного європейського виробника Алютех, жалюзі та рулонні штори, які не тільки чудово прикрасять Ваше вікно, а й захистять Вашу оселю від небажаних поглядів з вулиці та надмірного сонячного світла.

Наша мета — допомогти Вам у виборі товарів, які є невід’ємними елементами інтер’єру та екстер’єру вашої домівки. При цьому максимально задовольнити Ваші вподобання, смаки і потреби, щоб в кінцевому результаті Ви сказали: «Це краще, ніж я міг уявити!» .
Від: Луць Роман Игоревич
Львів, Львівська область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Вітраж - Вікна та двері, продаж і монтаж або переглянути подібні оголошення в розділі Різне-інше Львів. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.