ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Архів оголошень: Гаряча лінія

Інше
Тип: Приватне
Додано: 24.09.2020 о 16:05:12
Опис пропозиції:
Олександрівський відділ податків і зборів з юридичних осіб управління податкового адміністрування ГУ ДПС у Запорізькій області доводить до вашого відома, що 25 вересня 2020 року відбудеться «гаряча лінія» з платниками податків, інформувально – роз’яснювального характеру, з питань щодо новацій податкового законодавства, передбачених Законом України від 16 січня 2020 року № 466 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві", затвердженого Головою Державної податкової служби України 21.07.2020, з питань податку на прибуток.
З 13-45 до 15-45, на запитання платників буде відповідати головний державний ревізор-інспектор Олександрівського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління податкового адміністрування ГУ ДПС у Запорізькій області ЛИСІКОВА Олена Михайлівна, тел. 212-44-75.
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Гаряча лінія або переглянути подібні оголошення в розділі Інше - Бізнес Запоріжжя. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.