ГоловнаПерейти на головну сторінку Юридичні і консалтингові послуги Чернівці Послуги Чернівці Юрпослуги Чернівці

Архів оголошень: Легалізація-Апостиль Чернівці

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 03.12.2020 о 14:25:19
Опис пропозиції:
Наші послуги: - Проставлення штампу „Апостиль” та легалізація документів у міністерстві юстиції України (Мінюст), міністерстві Закордонних Справ України (МЗС), міністерстві освіти України, міністерстві охорони здоров’я (МЗО), а також в консульських установах; - Переклади на різні мови (нотаріальне засвідчення, акредитований переклад у консульствах); - Оформлення документів на воз\'єднання сім\'ї для (Італія та ін..); на постійне місце проживання, для зменшення податків, тощо. - Запис на чергу в консульствах, заповнення анкет; - Консультації по виготовленню повторних свідоцтв та довідок про несудимість Ми працюємо з індивідуальним підходом до кожного клієнта, надаючи компетентну інформацію. У нас оптимальні ціни! Безкоштовна консультація!
Наша адреса: м. ЧЕРНІВЦІ, вул. ЕМІНЕСКУ, 1, (в центрі позаду школи №1), Тургенція \"Море Турів\", тел.+38 0660091999 (Маріанна)
Від: Маріанна
м. Чернівці, Чернівецька область
Ціну не вказано
Стан: Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Легалізація-Апостиль Чернівці або переглянути подібні оголошення в розділі Юрпослуги Чернівці. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.