ГоловнаПерейти на головну сторінку Медичне обладнання Буча Техніка, обладнання Буча Медичне обладнання Буча

Пристрій "МІНІ Energy

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 02.10.2023 о 19:48:04
Пристрій МІНІ Energy, фото 1
Опис пропозиції:
Пристрій "МІНІ Energy" - універсальний пристрій, який підтримує високий рівень енергії всіх систем організму. Заряджає вас, надихаючи на розвиток, пробуджуючи бажання до активної і творчої життя.

Сучасна людина постійно відчуває сильну психічну і фізичну активність, перебуваючи в стані стресу. Стрес в малих дозах змушує думати, шукати рішення проблем, організм набуває нові корисні якості. Але надмірний тиск стрес-фактів (емоційне напруження, гео і біопатогенних фактори) знижує ефективність, організм слабшає, втрачає сили і здатності до активної і плідної діяльності, що призводить до різних захворювань, прискореного старіння і робить життя безрадісним. "Energy" - спосіб послабити вплив стресів, запобігти їх наслідки і дати потужний енергетичний заряд організму.

Програма даного апарату побудована за принципом підтримки організму людини за допомогою спеціально підібраних унікальних і ефективних частотних формул - біорегуляторів, імуномодуляторів та адаптогенів. "Energy" працює з усім організмом в цілому і його провідними системами, підбираючи ключі до запуску основних механізмів регуляції. Слідуючи основним законам і механізмам гомеостазу, "Energy", відновлюючи загальне, вирішує і приватні проблеми зі збереженням здоров'я і молодості. "Energy" стимулює організм до відновлення порушених якої природи, знімає психоемоційне напруження, захищають від гео і біопатогенних факторів, відновлює фізіологічні та біоенергетичні показники, заряджає енергією і дарує прекрасне самопочуття і відмінний настрій.

Пристрій "МІНІ Energy" легко використовувати. Воно управляється однією кнопкою, заряджається через USB порт і не вимагає програмування.
Від: Володимир
На сайті з: 21 березня 2019 р.
Буча, Київська область
Ціна: 1260 грн.
Стан: Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №59466 Пристрій "МІНІ Energy на board.if.ua переглянуто: 456 раз(и,ів)