ГоловнаПерейти на головну сторінку Вакансії Долина Робота Долина Вакансії Долина

Архів оголошень: Пропонуємо роботу кредитного експерта

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 12.02.2021 о 14:40:47
Пропонуємо роботу кредитного експерта, фото 1
Опис пропозиції:
«ПЕРШИЙ» ломбард — це національна фінансова компанія, послугами якої користуються тисячі клієнтів. Майже 300 відділень в 90 містах України, де працює більше 800 найкращих спеціалістів!

З нами твоє уявлення про ломбард кардинально зміниться!

Запрошуємо тебе на посаду Кредитного Експерта на наше нове відділення.

Всі наші спеціалісти гарантовано отримують:

Оплата праці від 6 000 гривень — (3 роб. — 3 вих.), з 8:00 до 20:00 год.Офіційно працевлаштовані з першого дня та мають соціальний пакет: оплачувану відпустку, лікарняні, премії на святкові події, матеріальну допомогу при лікуванні, подарунки на свята.Безкоштовне навчання, постійну підтримку наставника і експертів по телефону.Адекватне керівництво, яке завжди вислухає і допоможе.Комфорт та безпеку: тепло, світло, чисто, професійна охорона, броньовані вікна та двері, мікрохвильовка, кондиціонер та все інше, що потрібно для зручної роботи.Можливість швидкого кар'єрного зростання до посади Старшого Кредитного експерта, Ревізора, Регіонального менеджера тощо.

Щоб справитись з цією роботою тобі потрібно:

Вміти працювати з клієнтами (продажі, надання послуг, та ін.).Мати бажання працювати і заробляти.Любити людей і свою роботу, так як її любимо ми:)Вміти грамотно говорити, бути уважним і готовим вчитись новому.

Обов’язків буде не багато:

Привітне спілкування з клієнтами.Оцінка заставного майна клієнта (дорогоцінних металів, техніки) — цьому навчимо.Ведення ділових переговорів і укладання договорів.
Графік роботи: Змінний графік
Оплата: Погодинна оплата
Рівень зарплати за місяць: від 5 001 грн. до 8 000 грн.
Сфера діяльності: Банки, фінансові установи
Форма зайнятості: Повна зайнятість
Від: Олег
На сайті з: 12 лютого 2021 р.
Долина, Івано-Франківська область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Схоже на те, що дане оголошення уже не активне, ви можете скористатись пошуком Пропонуємо роботу кредитного експерта або переглянути подібні оголошення в розділі Вакансії Долина. Дякуємо вам за те, що користуєтесь нашим сервісом.