ГоловнаПерейти на головну сторінку Сад і город Київ Різне Київ Сад і город Київ

Пропонуємо набір добрив

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 01.06.2021 о 09:50:26
Пропонуємо набір добрив, фото 1
Опис пропозиції:
Для гідропонічних культур, кімнатних та ґрунтових рослин пропонуємо скористатися набором водорозчинних концентрованих добрив Verde , який є оптимальним та збалансованим за складом. Такі добрива придатні для глибоководних культур та вирощування на тонких плівках живильного розчину (NFT).
Набір складається з трьох позицій – VerdeGrow, VerdeBloom та VerdeMicro, ефективність яких перевірено Національним інститутом біоресурсів та природокористування України.
● VerdeGrow містить засвоюваний азот у декількох формах та збалансоване для підживлення молодих рослин на етапі росту й розвитку. Вміст макроелементів – N:P:K 2:1:6. Об’єм – 1 л.
● VerdeBloom – фосфорно-калійне добриво, збалансоване для живлення рослини під час цвітіння і плодоносіння та для оптимальної врожайності. Вміст макроелементів – N:P:K 0:8:4. Об’єм – 1 л.
● VerdeMicro призначене для забезпечення живлення рослини всіма необхідними мікроелементами. Вміст макроелементів – N:P:K 5:0:3. Об’єм – 1 л.
Збалансованість живлення необхідними елементами на різних етапах росту забезпечується за рахунок комбінації цих трьох добрив у різному співвідношенні.
Від: Андрій Пенко
На сайті з: 01 червня 2021 р.
Київ, Київська область
Ціна: 690 грн.
Стан: Ідеальний - Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №66896 Пропонуємо набір добрив на board.if.ua переглянуто: 262 раз(и,ів)