ГоловнаПерейти на головну сторінку Медичні послуги Львів Послуги Львів Медичні послуги Львів

DermaVita – це сучасний центр професійної косметології та дерматології у Львові.

Інше
Тип: Приватне
Додано: 31.08.2021 о 16:29:53
DermaVita – це сучасний центр професійної косметології та дерматології у Львові., фото 1
Опис пропозиції:
У 2014 році ми об’єднали професійних косметологів та сертифікованих лікарів, і створили дерматокосметологічний центр «DermaVita».

Наші фахівці відстежують найновіші підходи, підтримують впровадження інноваційних послуг у галузі здоров’я та краси, проходять навчання в найкращих центрах України та Європи. Наша місія – покращувати ставлення до естетичної медицини, забезпечувати комфорт та безпеку для клієнта. Нашими цінностями є професійність, відповідальність та команда.

«DermaVita» співпрацює тільки з найкращими фармацевтичними та косметичними компаніями. Наш центр є ексклюзивним представником косметичного бренду GUAM в Західній Україні. Ми ретельно перевіряємо сертифікацію усіх засобів, які використовуємо в нашій практиці.

А також, ми розробляємо власні навчальні програми для фахівців індустрії краси, так як прагнемо підвищувати загальний рівень послуг.
Від: DermaVita
Львов, Львівська область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №70046 DermaVita – це сучасний центр професійної косметології та дерматології у Львові. на board.if.ua переглянуто: 520 раз(и,ів)