ГоловнаПерейти на головну сторінку Будівельні послуги Івано-Франківськ Послуги Івано-Франківськ Будівельні послуги Івано-Франківськ

Реставрація Ванн ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. Реставрація з Гарантією. Якісно

Інше
Тип: Приватне
Додано: 19.02.2024 о 23:20:47
Реставрація Ванн ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. Реставрація з Гарантією. Якісно, фото 1
Опис пропозиції:
Добрий день. Мене звати Микола. Я займаюсь реставрацією ванн в Івано-Франківську. Реставрую чавунні, залізні та акрилові ванни.

Вся робота триває приблизно 3 - 4 години. Користуватись ванною можна через 36 годин після завершення роботи. Реставрація ванни проводиться на дому. Вся робота робиться акуратно, не пошкоджується плитка чи щось інше. Відновлюю ванни методом "НАЛИВНА ВАННА". Якщо коротко про процес реставрації ванни, то спочатку я ванну шліфую, потім знежирюю, висушую, демонтую сифон і заливаю рідким акрилом. До речі, якщо Вам цікаво подивитись на весь процес реставрації ванни, то ось моє відео youtu.be/4Csc-Y8qCto Можете скопіювати посилання, і вставити в браузері.

Багатьох цікавить чи можна жити в квартирі, коли проводиться реставрація ванни, особливо якщо є маленькі діти. Пригадую як одного разу робив ванну і клієнт розказував як йому цю ванну колись реставрували якимось дешевим матеріалом. Тоді був наскільки їдкий запах, що неможливо було знаходитись в квартирі приблизно тиждень. Якщо реставрувати ванну якісним акрилом, то їдкого запаху практично нема. Під час заливки акрилу трішки відчутно, але після завершення роботи закриваються двері у ванну кімнату, і запах зникає.

В більшості випадків я роблю реставрацію білим акрилом, але при бажанні можна зробити в кольорі. Хоча мені більше подобаються білі ванни.

Під час роботи у ванній кімнаті має бути тепло. Найкраща температура 22 - 25 градусів. Також важливо щоб із змішувача, який розміщений над ванною, не протікала вода. Якщо у вас несправний змішувач, то спочатку відремонтуйте його, або встановіть новий.Якщо у Вас виникають запитання, то можете без вагань подзвонити мені. Постараюсь допомогти.

Ось ще декілька посилань, які можуть бути цікавими для Вас:

Мій сайт - novavanna.com
Відгуки про мою роботу - youtu.be/cKK9-0CYK84
Відео про реставрацію ванн в Івано-Франківську - youtu.be/ipLWp01HLBE

Роблю реставрацію старих ванн не тільки в Івано-Франківську, а і в Яремче, Калуш, Коломия, Надвірна, Долина, Бурштин, Болехів, Снятин, Городенка, Рожнятів, Тлумач, Рогатин, Косів, Богородчани, Галич, Верховина, Перегінське
ID: 679070029
Від: Микола
На сайті з: 19 жовтня 2021 р.
івано-франківськ, Івано-Франківська область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №71611 Реставрація Ванн ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. Реставрація з Гарантією. Якісно на board.if.ua переглянуто: 337 раз(и,ів)